1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Dia Yazılım’ın En Başarılı İş Ortakları

Dia Yazılım’ın En Başarılı İş Ortakları

featured
service

Bulut tabanlı olarak kurumsal kaynak planlaması yani ERP hizmeti veren Dia Yazılım, bu anlamda Türkiye’nin en gelişmiş firmalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana kadar müşterilerinden gelen geri bildirimler sayesinde kendini daha da geliştiren ve sektörünün yeniliklerini bünyesine katan DİA, Türkiye’nin çok farklı sektörlerinde firmalara hizmetini kalitesiyle sürdürüyor. Her geçen gün genişleyen kullanıcıları doğrultusunda da kendi içerisinde de genişlemeye giden firma, bu anlamda Türkiye’de İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirler başta olmak üzere çok sayıda kentte bayiliklerini kurmuş ve daha da profesyonel hizmet vermeye başlamıştır.

DİA ile iş ortağı olabilmek adına sizlere sunulan iki formül vardır. DİA İş Ortağı ve DİA Çözüm Ortağı seçeneklerinde kişiler en başta 2 günlük bir eğitimin ardından sınav ile sonuca varabilir. Mavvo da DİA bayi veya direkt olarak hizmet alan kişilere danışmanlık vermekte, işlem süreçlerinde yanlarında olmaktadır.

DİA Bayileri

DİA’nın Türkiye genelinde 300’e yakın bayisi bulunur. Dia yazılım bayileri başta İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentler olmak üzere ülke genelinde bulunur. Ancak DİA ile iş ortağı olmak ciddi bir eğitim sürecini de içerir. Firma, iş veya çözüm ortağı olmak isteyenleri öncelikle eğitimlere tabi tutar. Başarılı sonuçlar sertifikalar ile ödüllendirilir. Böylelikle çalışma süreci başlayabilir.

Taleplerin en fazla olduğu büyükşehirlerde; İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya gibi kentler ile toplamı 300’ü bulunan noktada bayilik hizmeti sunulur. Eğer, ERP hizmetinde, hizmeti veren taraf olmak isterseniz eğitimlere başvurmanız gerekir. Farklı alanları içeren eğitimler; Stok Depo ve Envanter Yönetimi, Personel ve Bordro Yönetimi, Üretim Yönetimi, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Otel ve Restoran Yönetimi, Teknik Servis kısımlarını içerir. Belirli aralıklarla bayilerde eğitimler güncellenebilir. Bu şekilde firmanın müşteri istek ve ihtiyaçlarına güncel olarak cevap verilebilmektedir.

Mavvo’da DİA’nın hem iş hem de çözüm ortağıdır. İçerisinde bilgisayar, endüstri, IT ve de iş zeka uzmanları gibi unvanlara sahip 10 kişiden oluşan ekibiyle, DİA Kurumsal Yönetimi’nde danışmanlık hizmetini başarıyla sağlamaktadır.

DİA İş Ortaklarına Neler Kazandırır?

DİA, kendisini tercih eden müşterilerine çözümler noktasında pratik bir tabanda olan çözüm kütüphanesi ile hızlı yanıt verebilir. Ancak tüm avantajı bunlarla sınırlı değildir. Öncelikle Dia bayi listesi Türkiye’nin neredeyse tüm bölgelerinde ve kentlerinde olduğundan, danışmanlık hizmeti almak oldukça basit olmaktadır. ERP, yani firmanızın kurumsal kaynaklarını bir bütün olarak yönetmek isterseniz bu programlardan kullanmak isteyeceksiniz. Ancak işlemler sırasında danışmanlık alarak daha profesyonel adımlar atabilirsiniz. Bu anlamda işin diğer tarafındaki avantajlara, yani DİA’nın iş ve çözüm ortaklarına sunduğu avantajlara bakacak olursak şu maddeleri sıralayabiliriz;

  • Vermiş olduğu eğitim ve donanımlar sayesinde yeni müşteriler kazandırır.
  • İş ortaklarını potansiyel müşterilere yönlendirir.
  • ERP programında olan güncellemeler anında iş ortakların aktarılır. Bu sayede güncellemelerden anında haberdar olup müşterilerine de aktarırlar. Daha iyi ve yeni çözümler üretilir.
  • Ortakların kampanya ve pazarlama süreçlerinde destek de olunmaktadır.
  • İş ortakları promosyon ürünleri ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilir.
Dia Yazılım’ın En Başarılı İş Ortakları
Yorum Yap