1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DEVA Partisi Milletvekili İrfan Karatutlu, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

DEVA Partisi Milletvekili İrfan Karatutlu, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

featured
service

İGFA – DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Kahramanmaraş-Kayseri hattına hızlı tren talebini iletti. Karatutlu, bölgenin gelişimi için bu hattın önemine vurgu yaparak, bölgeyi 100 yıl ileriye taşıyacağını belirtti.

Ziyaret sırasında, havaalanı, hızlı tren projeleri, Kuzey Çevre yolu, Göksun Tüneli çıkışları, Elbistan, Kahramanmaraş, Malatya yolları, Çağlayancerit yolu ve Pazarcık Çevre yolu gibi altyapı projeleri ele alındı. Milletvekili, Bakan Uraloğlu’nun konulara olumlu yaklaşımını takdirle karşılayarak teşekkürlerini iletti ve projelerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Toplantı sonrasında Milletvekili Karatutlu şunları söyledi: “Sayın Bakanımız ile gerçekleştirdiğimiz verimli görüşmede, bölgenin ulaşım ve altyapı sorunlarını masaya yatırdık. Olumlu yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Bu konuların takipçisi olacağız ve bölgemizin kalkınması için gerekli adımları atacağız.”

DEVA Partisi Milletvekili İrfan Karatutlu, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.