1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DEVA Partili Ekmen: “Mersin için toplanalım” 

DEVA Partili Ekmen: “Mersin için toplanalım” 

featured
service

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda, Mersin’in önemli meselelerini müzakere etmek için tüm milletvekillerinin bir masa etrafında toplanma talebine cevap vererek “ben hazırım” dedi. Ekmen, böyle bir toplantının Mersin kamuoyunun büyük bir özlemi ve talebi olduğunu belirtti.

“Şimdi değilse ne zaman?”

Ekmen, “Mersin kamuoyunun büyük bir özlemi ve talebi olan 13 milletvekilinin bir masa etrafında toplanarak Mersin’e ait meseleleri müzakere etmesi ve ortak tutum alması talebi, ana konteyner limanı tartışmaları nedeniyle yeniden kuvvetli olarak gündeme gelmiştir. Bir ilin potansiyelini kullanabilmesi, şehrin kaderini değiştirecek fırsatlar yakalaması, merkezi hükümet, yerel yönetimler, siyasi temsil ve sivil toplum arasındaki kuvvetli bir dayanışma ile mümkündür.” dedi.

Dayanışma ve işbirliği vurgusu

Ekmen, 13 milletvekilinin büyük bir kısmının bu talebe sıcak baktığını bildiğini ifade ederek, “Resmi bir makam, sivil toplum veya siyasi partilerden herhangi biri tarafından yapılacak bir çağrıya, davet sahibinin kimlik ve kurumunu ayırt etmeksizin, memnuniyetle ve büyük bir iştiyakla icabet edeceğimi paylaşmak isterim. Kimse adına konuşma hakkını kendimde bulmamakla birlikte, milletvekili arkadaşlarımızın birçoğunun da bu talebe sıcak baktığına dair kanaatim ve inancım tamdır.” dedi.

DEVA Partili Ekmen: “Mersin için toplanalım” 
Yorum Yap