1. Haberler
  2. Yerel
  3. Denizli Kent Konseyi’nde Seçim Heyecanı Başlıyor

Denizli Kent Konseyi’nde Seçim Heyecanı Başlıyor

featured
service

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Kasım ayı boyunca gerçekleştirilecek genel kurullar ile meclislerde yeni yönetimlerini belirlemeye hazırlanıyor. Çocuk, Kadın, Engelliler ve Gençlik Meclisleri’nde yapılacak seçimler, Denizli’nin katılımcı yerel yönetim yapısını güçlendirmeyi ve şehirdeki farklı paydaşlar arasında dayanışmayı artırmayı hedefliyor.

Yerel yönetim ile sivil toplumun ortaklaşa hareket edebilmesi için önemli bir platform oluşturan Kent Konseyi, önümüzdeki dönemde Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde faaliyet göstermeye devam edecek.

Denizli Kent Konseyi’nde Seçim Heyecanı Başlıyor 1

Meclislerin Seçim Takvimi Belli Oldu

Denizli Kent Konseyi’nin Kasım ayında gerçekleştireceği seçimlerin takvimi netleşti. Buna göre;

  • Çocuk Meclisi 5 Kasım’da,
  • Kadın Meclisi 12 Kasım’da,
  • Engelliler Meclisi 19 Kasım’da,
  • Gençlik Meclisi ise 28 Kasım’da sandık başına gidecek.

Genel kurulların tamamı Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Seçimlere dair esas ve usuller hakkında bilgi almak isteyenler, Kent Konseyi’ne başvurabilecek.

Kent Konseyi Yeni Adresine Taşınıyor

Denizli Kent Konseyi, önümüzdeki dönem faaliyetlerini Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne taşıma kararı aldı. Bu kapsamda, son yürütme kurulu toplantısı Kent Konseyi Başkanı Ali Marım başkanlığında Değirmenönü Mahallesi’nde bulunan mevcut binada gerçekleştirildi. Taşınma sürecinin tamamlanmasının ardından Kent Konseyi, yeni adresinde Denizli halkının katılımcı demokrasiye daha aktif bir şekilde katkıda bulunabileceği projeler ve etkinliklerle çalışmalarını sürdürecek.

Denizli Kent Konseyi’nde Seçim Heyecanı Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.