1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deniz Otobüs Seferleri 1 Temmuz’da Didim’den Başlıyor

Deniz Otobüs Seferleri 1 Temmuz’da Didim’den Başlıyor

featured
service

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle, deniz ulaşımını daha etkin hale getirmek amacıyla Bodrum-Turgutreis-Didim güzergahında deniz otobüsü seferleri başlıyor. Açılışı 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda Didim ilçesinde gerçekleştirilecek, programa CHP lideri Özgür Özel’de katılacak.

Açılış Törenine CHP Lideri Özel Katılacak

Deniz otobüsü seferlerinin başlangıcını taçlandıracak olan açılış töreni, 1 Temmuz Pazartesi günü saat 13.45’te Didim D-Marin Yolcu İskelesi’nde yapılacak. Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katılacak. Açılışın ardından protokol mensupları, ilk sefer için deniz otobüsüyle Didim’den Bodrum’a yolculuk yapacaklar.

Bodrum’dan Didim’e konforlu ulaşım

Deniz ulaşımının 1480 km kıyı şeridine sahip Muğla için çok önemli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras hem karayollarındaki trafiği rahatlatmak hem de mavi yolculuğun adresi Muğla’da denizden seyahati tüm vatandaşlarımız için ulaşılabilir hale getirmek istediklerini söyledi.

Başkan Aras; “Öncelikle ülkemizin denizleri için önemli bir tarih olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda bu hizmeti başlatacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Muğlamızın 1480 km kıyı şeridi var. Bu kıyıları deniz ulaşımı ile birleştirmek için bu hizmeti başlatıyoruz. Fethiye’ye gelen bir vatandaş denizden Marmaris’e, Bodrum’dan Didim’e konforlu bir ulaşımla bölgeyi dolaşabilecek. Hem kara yolunda trafik yoğunluğu yaşamayacak hem de mavi yolculuğun adresi kentimizde eşsiz kıyıların tadını çıkaracak. 1 Temmuz’da Genel Başkanı’mız sayın Özgür Özel ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’mız sayın Özlem Çerçioğlu ile bu hizmetimizin açılışını yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı açılış törenimize bekliyoruz.” dedi.

Deniz Otobüs Seferleri 1 Temmuz’da Didim’den Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.