1. Haberler
  2. Dizi
  3. Deha Dizisi Tekrarı Ne Zaman, Nasıl İzlenir?

Deha Dizisi Tekrarı Ne Zaman, Nasıl İzlenir?

featured
service

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Deha, 22 Eylül 2024 tarihinde ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizi, izleyicilerden büyük ilgi görürken, ilk bölümü kaçıranlar için tekrar yayın tarihi de belli oldu.

İlk Bölümün Özeti: Matematik dehası Devran, doktora tezinde çığır açan bir teorem ortaya koyduktan sonra üniversiteden burs kazanarak, çocukluk aşkı Esme ile Amerika’ya gitme hayalleri kurmaktadır. Ancak bu büyük başarıyı herkesle paylaşmak yerine, tek bir kişinin duymasını istemektedir: Yıllar önce ailesini terk eden babası İskender. Devran, ailesini İskender’den korumak için çabalarken, küçük kardeşi Boran’ın İskender’in dünyasına girmesine engel olamaz. Bu beklenmedik gelişme, Devran’ın tüm planlarını altüst eder.

Dizinin Konusu: Deha, biri iyilikte, diğeri kötülükte deha olan baba ve oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesini konu alıyor. İskender ve Devran arasındaki hesaplaşma, derin bir intikam hikayesini ve gizemli yüzleri açığa çıkaracak. Dizinin hikayesi, izleyicilere entrikalarla dolu bir baba-oğul dramı sunarken, her karakterin farklı bir tarafını keşfetmeye davet ediyor.

Deha Dizisi Tekrarı Ne Zaman, Nasıl İzlenir? 1

Deha Dizisi Oyuncuları Kim?

Başrollerde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak ve Melis Sezen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Deha, yönetmen koltuğunda Umut Aral‘ın oturduğu, senaryosu ise Damla Serim tarafından kaleme alınan etkileyici bir yapım. Ay Yapım’ın imzasını taşıyan dizi, oyuncu kadrosu ve derin hikayesiyle dikkat çekiyor.

Deha’nın ilk bölümünü kaçıranlar için güzel haber, Show TV’de dizinin tekrar yayınının yapılacak olması. İlk bölümün tekrarı bugün akşam (23 Eylül 2024) saat 20:00’da izleyicilerle yeniden buluşacak. Diziyi kaçıran veya tekrar izlemek isteyenler bu saatte ekran başında olabilirler.

Deha Dizisi Tekrarı Ne Zaman, Nasıl İzlenir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.