1. Haberler
  2. Dizi
  3. ‘Deha’ Dizisi Ne Zaman, Hangi Kanalda?

‘Deha’ Dizisi Ne Zaman, Hangi Kanalda?

featured
service

Ay Yapım’ın imzasını taşıyan ve Kerem Çatay’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi “Deha,” izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Umut Aral otururken, senaryo Damla Serim tarafından kaleme alınıyor.

“Deha,” bir baba ile oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan ve intikamla örülü bir hikayeyi konu alacak. Bu sürükleyici hikaye, seyircileri derin bir yolculuğa çıkaracak.

'Deha' Dizisi Ne Zaman, Hangi Kanalda? 1

Deha Dizisi Oyuncuları

Dizinin zengin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Başrollerde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak gibi usta isimler yer alırken, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu gibi yetenekli oyuncular da kadroda bulunuyor. Genç oyuncular Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu da dizinin karakterlerine hayat verecek.

Deha, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz herhangi bir bilgi yok.

‘Deha’ Dizisi Ne Zaman, Hangi Kanalda?
Yorum Yap