1. Haberler
  2. Dizi
  3. Deha Dizisi, 2. Fragmanı Yayınlandı. İlk Bölüm Ne Zaman?

Deha Dizisi, 2. Fragmanı Yayınlandı. İlk Bölüm Ne Zaman?

service

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Deha, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin ikinci bölüm fragmanında, Devran karakterinin söylediği, “Ben kendim için intikam değil, ailem için adalet istiyorum, intikam adil olduğu sürece insani bir şeydir” sözleri dikkatleri çekiyor.

Ay Yapım imzalı dizinin başrolünde yer alan Aras Bulut İynemli, yeteneğiyle televizyon ekranlarına iddialı bir dönüş yapıyor. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu dizi, kısa süre içinde izleyiciyle buluşacak.

Deha Dizisi, 2. Fragmanı Yayınlandı. İlk Bölüm Ne Zaman? 1

Hangi kararı verecek?

Dizinin ikinci bölüm fragmanında, Devran karakterinin söylediği, “Ben kendim için intikam değil, ailem için adalet istiyorum, intikam adil olduğu sürece insani bir şeydir” sözleri dikkatleri çekiyor. Devran karakterini canlandıran İynemli, karakterin derinliklerini şu sözlerle ifade etti: “Devran, çocukken babası tarafından terk edilmiş, annesi, babaannesi ve dört kardeşiyle İstanbul’un eski ve yoksul semtlerinden birinde büyümüş. Hayatı, erken yaşta dahi olduğunun keşfedilmesiyle ve ardından da babasının onu terk etmesiyle şekillenmiş, bugün ise dehasını iyilik mi yoksa kötülük için mi kullanmanın kararını verme noktasında olan bir adam.”

Deha Dizisi, 2. Fragmanı Yayınlandı. İlk Bölüm Ne Zaman? 2

Deha, izleyiciyi Devran’ın geçmişi ve içsel çatışmalarıyla buluştururken, Aras Bulut İynemli’nin performansı şimdiden büyük merak uyandırıyor. Tanıtımları ve fragmanlarıyla gündeme oturan dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu gibi birçok önemli isim yer alıyor.

İzleyicilere aksiyon ve dram dolu bir hikaye sunacak olan Deha, güçlü karakterleriyle de uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Deha dizisi, çok yakında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Deha Dizisi, 2. Fragmanı Yayınlandı. İlk Bölüm Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.