1. Haberler
  2. Dizi
  3. Deha Dizisi 2. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Deha Dizisi 2. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin merakla takip edilen yeni dizisi Deha, 2. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide, baba-oğulun yıllar sonra karşı karşıya gelmesiyle başlayan intikam dolu hikaye derinleşerek devam ediyor.

Dizinin ikinci bölümünde yaşananlar: Devran, Boran’ın intikamını almak için babası İskender’in karşısına çıkarken, akıllıca kurgulanmış planını adım adım hayata geçirdi. Ancak İskender, karşısındaki kişinin kendi oğlu Devran olduğundan habersiz bir şekilde bu plana dahil oldu. Bu sırada Cesur, Hakim’le ilgili öğrendiği sürpriz bir bilgi sayesinde elini güçlendirdi. Esme ise Devran’ın, İskender’in karanlık dünyasına çekilmesinden endişe ederken, Sofi’nin öğütleri bile Devran’ı bu yoldan alıkoyamadı. İskender, güvenmek zorunda kaldığı Devran’la sürpriz bir karşılaşma yaşadı ve gerilim yükseldi.

Deha Dizisi 2. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Dizinin Konusu
Deha, yıllar sonra karşı karşıya gelen ve biri iyilikte, diğeri kötülükte deha olan baba ile oğulun sürükleyici intikam hikayesini işliyor. Dizi, karakterlerin gizli yönleriyle yüzleşmelerini ve bu yüzleşmelerin etkilerini ekrana taşırken, izleyicilere derinlikli bir dram sunuyor.

Oyuncu Kadrosu
Başrollerde Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat yer alırken, onlara Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Umut Aral otururken, senaryosunu Damla Serim kaleme alıyor. Yapımcılığını ise Kerem Çatay üstleniyor.

Deha her Pazar saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. 2. Bölüm tekrarı ise bugün (30 Eylül 2024) saat 20.00’de ekrana gelecek.

2. bölümü YouTube üzerinden izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=3KSdUK02DP4

Deha Dizisi 2. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.