1. Haberler
  2. Dizi
  3. Deha 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Ne Zaman?

Deha 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Deha 4. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecan dolu gelişmelerin ipuçlarını verdi. Dizinin yeni bölümünde Devran, İskender ve Boran arasındaki gerilim giderek tırmanıyor.

Dizinin 4. bölümünde, İskender’in vurulmasıyla önemli bir koz elde eden Devran, bu durumu avantaja çevirmeye çalışıyor. Babasını çok iyi tanımanın getirdiği huzursuzlukla başa çıkmaya çalışan Devran, evinin önüne yığılan paraları aklamaya koyuluyor. Bu süreçte, Boran’ın ölümüyle İskender arasındaki bağlantıyı kanıtlamak için harekete geçen Devran, önemli bir delil ele geçiriyor ve Esme’den yardım istiyor.

Deha 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Ne Zaman? 1

İskender, zorunlu ortaklıklarının bir sonucu olarak para aklama işine mahalleliyi de dahil etmek zorunda kalırken, kendisini güvenceye almak amacıyla yeni bir hamle yapıyor. Ancak bu kez Devran, adımlarını çok daha dikkatli ve sağlam atıyor. Para, Karga’nın hesabına geçtiğinde Devran, hem annesinin geçmişteki intikamını almayı başarıyor hem de Cesur ve İskender’i rahatsız edecek önemli bir delili gözler önüne seriyor.

Deha’nın Konusu

Matematik dahisi Devran’ın hayatının merkezine İskender ve ailesiyle olan geçmişi oturuyor. Devran, yıllar önce ailesini terk eden babası İskender’den uzak durmaya çalışırken, küçük kardeşi Boran’ın İskender’in dünyasına adım atmasına engel olamaz. Boran’ın bu tehlikeli dünyaya girmesiyle birlikte Devran’ın planları altüst olur. Akademik alanda büyük bir başarı yakalayan Devran, doktora tezinde çığır açan bir teorem ortaya koyarak üniversiteden burs kazanır ve çocukluk aşkı Esme ile Amerika’ya gitme planları yapar. Ancak bu başarının yankıları, onu yıllar önce terk eden babası İskender’e ulaşmak isteğiyle birleşir. Boran’ın İskender’in dünyasına girmesiyle, iki kardeşin hayatı büyük bir çatışmanın içine sürüklenir.

Deha 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Ne Zaman? 2

Deha 4. Bölüm Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Deha, her Pazar saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Yeni bölümde Devran’ın İskender ve Boran ile olan mücadelesinin nereye varacağı büyük merak konusu. Dizinin yeni bölüm fragmanını kaçırmayın ve heyecan dolu gelişmeleri yakından takip edin!

Deha 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.