1. Haberler
  2. Spor
  3. Dan Ashworth’tan Mourinho Yorumu: Zorlu Olacak

Dan Ashworth’tan Mourinho Yorumu: Zorlu Olacak

featured
service

Fenerbahçe, bu sezonun yenilenen UEFA Avrupa Ligi formatında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. İngiliz devi Manchester United, eski teknik direktörü José Mourinho’nun şimdiki kulübü Fenerbahçe ile mücadele edecek. Eşleşme, Mourinho için özel bir anlam taşıyor; 2017 yılında Manchester United’ı Avrupa Ligi’nde zafere taşımıştı. Portekizli teknik adam, Old Trafford’daki görevinden bir yıl sonra kulüpten ayrılmış ve bu yaz Fenerbahçe’nin başına geçmişti.

Dan Ashworth'tan Mourinho Yorumu: Zorlu Olacak 1

Manchester United Spor Direktörü Dan Ashworth, Mourinho’nun olağanüstü bir teknik direktör olduğunu belirterek, “Onun çalıştırdığı bir takıma karşı oynamak her zaman zorlu olacaktır. Fenerbahçe’nin iyi organize edilmiş bir takım olacağını biliyoruz” dedi. Ayrıca, Rangers ile Old Trafford’da oynayacakları iç saha maçının da ilginç olacağını ekledi.

UEFA Avrupa Ligi’nin geleneksel grup aşaması bu sezon kaldırıldı ve yerine 36 takımın tek bir lig tablosunda yarışacağı genişletilmiş bir format getirildi. Fenerbahçe-Manchester United karşılaşması 24 Ekim Perşembe Günü Saat: 22:00’da Şükrü Saraçoğlu Stadından oynanacak.

Dan Ashworth’tan Mourinho Yorumu: Zorlu Olacak
Yorum Yap