1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. CW Enerji’den İSO 500’de büyük başarı

CW Enerji’den İSO 500’de büyük başarı

featured
service

ANYALYA (İGFA) – CW Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarının belirlendiği İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yayımlanan ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023’ listesinde 177. sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, bu başarının firma olarak sürdürülebilir büyüme hedeflerine olan bağlılıklarının bir göstergesi olduğunu belirtti. Sarvan, Türkiye ekonomisine katkı sağlama amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.

Kurulduğu günden bu yana hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan CW Enerji, geçen yıl 227. sırada yer aldığı listede bu yıl 177. sıraya yükselerek dikkat çekti. Sarvan, firmanın bu yükselişinin kendilerini gururlandırdığını ve ilerleyen dönemlerde başarılarını artırarak devam ettireceklerini belirtti.

Sarvan, CW Enerji’nin sektöre sunduğu katma değerli ürünlerle başarılı sonuçlar elde etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Üretim ve istihdam kapasitemizle ülke ekonomisine sağladığımız katkının farkındayız. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gelecekte de verimlilik esaslı ürünler geliştirmeye devam ederek sektördeki yerimizi güçlendireceğiz” dedi.

CW Enerji’den İSO 500’de büyük başarı
Yorum Yap