1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Vali Şahin’den Gazilere Ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Vali Şahin’den Gazilere Ziyaret

featured
service

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Millî Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ankara Valisi Vasip Şahin ile birlikte Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazilerimizi ziyaret etti.

Millî Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Vatanı için canlarını siper eden kahraman gazilerimiz, milletimizin bize emanetidir” ifadelerini kullanarak ziyareti duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve beraberindeki heyet, gazilerle tek tek ilgilenerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve moral desteği verdi.

Ziyaret hakkında, Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Vatanı için canlarını siper eden kahraman gazilerimiz, milletimizin bize emanetidir. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet Yılmaz beraberinde Millî Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ankara Valisi Vasip Şahin ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam eden kahraman gazilerimizi ziyaret etti.”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Vali Şahin’den Gazilere Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.