1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile Astana’da Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile Astana’da Görüştü

featured
service

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24’üncü Devlet Başkanları Zirvesi için bulunduğu Kazakistan’ın başkenti Astana’da, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile Katar arasındaki ikili ilişkiler, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları, Lübnan’a yönelik İsrail tehdidi ve diğer bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail saldırganlığının bölgeye yayılmasının tehlikeli olduğunu, İslam dünyası başta olmak üzere uluslararası toplumun buna izin vermemek ve İsrail’i durdurmak için bir an önce adım atması, ortak çalışma yürütmesi gerektiğini belirtti.

Gazze’deki İnsani Kriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’deki insani krizin çözülmesi ve bölgeye yardımların kesintisiz ulaştırılması için gayretlerin artırılmasının önemli olduğunu, bu konuda Türkiye’nin çabalarını artırarak devam ettirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile Astana’da Görüştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.