1. Haberler
  2. Spor
  3. Cole Palmer’ın Golü, Ağustos Ayının En İyi Golü Seçildi

Cole Palmer’ın Golü, Ağustos Ayının En İyi Golü Seçildi

featured
service

Chelsea’nin genç yıldızı Cole Palmer, Wolverhampton Wanderers karşısında 6-2’lik galibiyette attığı müthiş aşırtma golüyle Premier League’de Ağustos Ayının Golü ödülünü kazandı. Palmer, karşılaşmanın 2-1’e gelmesini sağlayan golde, soğukkanlılığını ve bitiriciliğini göstererek, kaleci Jose Sa’nın üzerine gelen topu ustalıkla aşırdı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Golün ardından ise Palmer, kendine özgü ‘soğuk’ gol sevincini yaptı.

Chelsea’nin 20 numarası için Ağustos ayı oldukça özel geçti. Palmer, bu ödülü Chelsea’de Ayın Golü ödülüne eklerken, Premier League’de Ayın Oyuncusu ödülüne de aday gösterildi.

Palmer’ın golü, Jean-Ricner Bellegarde (Wolves), Yves Bissouma (Tottenham Hotspur), Jarrod Bowen (West Ham United), Liam Delap (Ipswich Town), Luis Diaz (Liverpool), Mateo Kovacic (Manchester City) ve Yukinari Sugawara (Southampton) gibi isimlerin golleri arasından sıyrılarak ayın en iyisi oldu.

Cole Palmer’ın Golü, Ağustos Ayının En İyi Golü Seçildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.