1. Haberler
  2. İzmir
  3. Çim Konserleri’nde Hande Yener sahne aldı

Çim Konserleri’nde Hande Yener sahne aldı

featured
service

93. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl da İzmirlilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Gelenekselleşen Çim Konserleri kapsamında sahne alan ünlü pop yıldızı Hande Yener, sevilen şarkılarıyla İzmirli müzikseverlere keyif dolu bir akşam sundu.

    2000’li yıllarda müzik dünyasına adım atan ve o günden bu yana popülaritesini koruyan Hande Yener, fuarın en çok ilgi gören etkinliklerinden biri olan Çim Konserleri’nde sahne aldı. Sahne performansı, enerjisi ve birbirinden hit şarkılarıyla izleyenleri coşturan Yener, “Benden bir tane daha yok”, “Sebastian” ve “Bodrum” gibi en sevilen parçalarını seslendirdi. Konseri izlemeye gelenler ellerinde Yener’in şarkı sözlerinin yazılı olduğu pankartlarla sanatçıya eşlik ederken, Hande Yener’in, “Biz hayvanseveriz. Biz insanseveriz. Biz bu dünyayı sevenleriz. Tabiatı sevenleriz. Doğaya aşık, ülkemize aşığız” sözleri, izleyicilerden büyük alkış aldı.

    İzmir’de müzik dolu akşamlar sürecek

    Çim Konserleri, önümüzdeki günlerde de ünlü isimlerle İzmirlilere keyifli anlar yaşatmaya devam edecek. Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül ve Hayko Cepkin gibi isimler sahne alırken, Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ve Sakiler de müzikseverlerle buluşacak. İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent, İzmirlilere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Ayrıca 93. İEF Alternatif Sahne’de Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer & Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox gibi isimler de sahne alacak.

    Çim Konserleri’nde Hande Yener sahne aldı
    Yorum Yap