1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Çılgın Sayısal Loto’da 10 Milyon TL Ekstra İkramiye!

Çılgın Sayısal Loto’da 10 Milyon TL Ekstra İkramiye!

featured
service

Çılgın Sayısal Loto’nun oyunseverlere kazandırdığı heyecan dolu Milyonerler Festivali’nde 14 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen çekilişte büyük sevinç yaşandı. Gaziantep Şahinbey ve İstanbul Gaziosmanpaşa’dan oynayarak 5 bilen iki talihli, kişi başı 5 milyon 903 bin 974 TL kazanarak toplamda ekstra 10 milyon TL’nin sahibi oldu.

Milyonerler Festivali, 5-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ve toplamda 120 milyon TL garanti ekstra ikramiye dağıtacak. Festivale katılan tüm oyunseverler, her çekilişte şanslarını deneyerek büyük ödülleri kazanma fırsatına sahip olacaklar. Çılgın Sayısal Loto’da biriken büyük ikramiye tutarı ise 290 milyon TL’yi aşmış durumda.

Çılgın Sayısal Loto Oynamanın Kuralları

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından seçilen 6 numaralı kolonlarla oynanıyor. Her çekilişte 90 numara içerisinden 6 ana numara ve 1 Joker numara çekiliyor. Oyunseverler, en az 2, en fazla 6 sayıyı tutturarak farklı miktarlarda ikramiyeler kazanabiliyorlar. Ayrıca, isteğe bağlı olarak eklenebilen SüperStar özelliği ile farklı bir 90 numara içinden çekilen 1 adet SüperStar numarasıyla ekstra kazanç elde etme şansı sunuluyor. Her kolonun fiyatı 15 TL, SüperStar numarasını oynamanın bedeli ise 8 TL olarak belirlenmiş. Kurallarla ilgili ayrıntılı bilgilere millipiyangoonline.com adresinden ulaşılabiliyor.

Şeffaf Çekilişler Canlı Yayında

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturduğu Şans Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Dünya Piyango Birliği tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikası ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası ile güvence altına alınan çekilişler, şeffaflık ilkesine uygun olarak yürütülüyor. Tüm çekilişler canlı olarak millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango TV YouTube kanalından yayınlanarak oyunseverlerin takip edebileceği şekilde düzenleniyor.

Çılgın Sayısal Loto’da 10 Milyon TL Ekstra İkramiye!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.