1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’li Dinçer: CHP mi gösteriş müptelası elitist, yoksa sizler mi?

CHP’li Dinçer: CHP mi gösteriş müptelası elitist, yoksa sizler mi?

featured
service

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Semra Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yönelik yapılan eleştirilere sert bir yanıt verdi. CHP’ye “gösteriş müptelası elitistler” olarak niteleyenleri eleştiren Dinçer, “Sarayında her gün binlerce emeklinin verilmeyen hakkını harcayan sizlersiniz; Şimdi halkın hakkını savunan, halkın dertleriyle dertlenen CHP mi gösteriş müptelası elitist, yoksa sizler misiniz?” ifadelerini kullandı.

“Halk Açlıkla Mücadele Ediyor, Siz Saraylarda Şatafat İçindesiniz”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP Ankara Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, halkın büyük bir kısmının yoksullukla boğuştuğunu, emeklilerin ise 12 bin 500 TL maaşa mahkum edildiğini vurguladı. Buna karşın, iktidar sahiplerinin lüks içinde yaşadığını ifade eden Dinçer, “Ahlat’taki sarayının iskelesine 1.2 milyon dolarlık sürat motoru bağlayan sizlersiniz; Orman yangınlarını söndürmek için yeterli uçak bulunamazken 13 uçaklı filosu olan sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

Okluk Koyu’na yazlık saray yaptırıp, keyif çatan sizlersiniz”

Dinçer, açıklamasının devamında şunları söyledi, “Milyonlarca genç işsiz gezerken devletin tüm imkanlarını yandaş iş adamlarına veren sizlersiniz; Asgari ücretliler 17 bin TL ile yaşamaya çalışırken Okluk Koyu’na yazlık saray yaptırıp, keyif çatan sizlersiniz; Halk pazardan çürük sebze meyve toplarken sarayında envai çeşit meyve yiyen sizlersiniz; Vatandaş çocuğuna harçlık veremezken, elbise alamazken yüzlerce korumayla gezen sizlersiniz; Sarayında her gün binlerce emeklinin verilmeyen hakkını harcayan sizlersiniz; Şimdi halkın hakkını savunan, halkın dertleriyle dertlenen CHP mi gösteriş müptelası elitist, yoksa sizler misiniz?”

CHP’li Dinçer: CHP mi gösteriş müptelası elitist, yoksa sizler mi?
Yorum Yap