1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP’li Curoğlu’ndan Osman Gökçek’e: “Bu Baba-Oğul Komedisi Artık Sona Ermeli”

CHP’li Curoğlu’ndan Osman Gökçek’e: “Bu Baba-Oğul Komedisi Artık Sona Ermeli”

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek’in, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e yönelik iddialarına sert yanıt verdi. Curoğlu, Gökçek’in iddialarının temelsiz olduğunu belirterek, “Bu tür asılsız iftiralarla halkın aklını karıştırmaya çalışmak, siyaset yapmak değildir” dedi.

“Biz Parsel Parsel Satanlardan Değiliz”

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in şehri ‘parsel parsel satması’yla ilgili iddiaları gündeme getirdi. Curoğlu, “Babası Ankara’yı parsel parsel sattı, FETÖ’ye övgüler dizdi, belediye kaynaklarını şahsi menfaatleri için kullandı. Oğlu ise bugün mecliste ve kendine ait TV kanalında bu gerçekleri unutmuş gibi hareket ediyor. Biz bu tür siyaseti asla kabul etmiyoruz. Ankara’yı parsel parsel satanların Cumhuriyet Halk Partisi’ni veya CHP’nin belediyelerini eleştirmeye hakkı yoktur” ifadelerini kullandı.

“İftira Atmak Kolay, Halkımız Gerçeği Biliyor”

Osman Gökçek’in iddialarının halk nezdinde bir karşılığı olmadığını belirten Curoğlu, “Sapanca Belediye Başkanımız Nihat Arda Şahin, CHP İlçe Yönetimi’nin tek adayı olarak il yönetimine sunulmuş, ardından il yönetimimiz tarafından Parti Meclisi’ne önerilmiş ve 15 Aralık’ta da açıkça ilan edilmiştir. Bu süreç tamamen şeffaf ve partimizin ilkelerine uygun şekilde yürütülmüştür. Halkımızın, bu iftira kampanyalarına değil, belediyelerimizin şeffaf yönetim anlayışına güveni tamdır” dedi.

Curoğlu, Mevlana’nın sözleriyle yanıt vererek, “Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var elbet. Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye, bir de söyleyene bakarım, adam mı diye. Bu iftiralar, geçmişte FETÖ ile yakın ilişki içinde olanların ortaya attığı iddialardır ve ciddiye alınacak hiçbir yanı yoktur” şeklinde konuştu.

“Halka Hizmet Yolunda Kararlıyız”

Curoğlu, AK Parti’nin geçmişte parsel parsel satışlarla anılan belediyecilik anlayışına karşı, CHP’nin kamu kaynaklarını halk yararına kullanma ilkesiyle hareket ettiğini belirtti. Curoğlu, “Sapanca ve Sakarya halkı bilmelidir ki, Belediye Başkanımız Nihat Arda Şahin, AK Parti belediyelerinin ranta kurban ettiği doğal güzellikleri ve kaynakları yeniden halkın kullanımına sunacaktır. Biz, parsel parsel satanlardan değil, kamu kaynaklarını en etkin şekilde halkın faydasına sunanlardanız” ifadelerine yer verdi.

“Bu Baba-Oğul Komedisi Artık Sona Ermeli”

Melih ve Osman Gökçek’e yönelik sert eleştirilerde bulunan Curoğlu, “Babası Melih Gökçek, Ankara’yı parsel parsel FETÖ’ye verdi. Oğlu Osman Gökçek ise bugün mecliste bu gerçekleri unutmuş gibi davranıyor. Ankara’yı parsel parsel satan, FETÖ’ye yakın okullarda okuyan ve bugün hala o ilişkilerin izleri üzerinde siyaset yapanların CHP’yi eleştirmeye hakkı yoktur. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu tür çamur siyasetine asla boyun eğmeyeceğiz” dedi.

CHP’li Curoğlu’ndan Osman Gökçek’e: “Bu Baba-Oğul Komedisi Artık Sona Ermeli”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.