1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in TBMM Grup Toplantısı Konuşması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in TBMM Grup Toplantısı Konuşması

featured
service

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında partililere çağrılarda bulunan Özel, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi ve vatandaşların yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

Tasarruf Paketi ve İsraf İddiaları

Özel, iktidarın açıkladığı tasarruf paketine ilişkin eleştirilerde bulunarak, israf iddialarını gündeme getirdi. 100 milyar liralık tasarruf paketinin ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren Özel, hükümetin israf politikalarını vurguladı.

Merkez Bankası Zararı ve KKM Uygulaması

Geçen yıl Merkez Bankasının 800 milyar lira zarar ettiğini ve Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulamasına ayrılan kaynakları eleştiren Özel, hükümetin ekonomi politikalarındaki çelişkileri ve kaynak aktarımlarını detaylı bir şekilde anlattı.

Emlak Kiralarına Getirilen Stopaj Uygulaması

Ev kiralarına yüzde 20 stopaj getirilmesi kararını eleştiren Özel, bu uygulamanın ev sahiplerine yük getireceğini savundu. Yoksulların ve işsizlerin durumunu göz önünde bulundurarak stopaj uygulamasının haksızlık olduğunu dile getirdi.

Kocaeli Mitingi ve Partililere Çağrı

Kocaeli Mitingi ve Partililere Çağrı

Özel, partililere 30 Haziran’da Kocaeli’de düzenlenecek mitinge katılmaları çağrısında bulundu. Partiye destek olan herkesi mitinge davet eden Özel, birlik ve dayanışma mesajları verdi.

Kaynak: Twitter @herkesicinCHP

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in TBMM Grup Toplantısı Konuşması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.