1. Haberler
  2. Gündem
  3. “ÇENGEL-7” Operasyonu: 3 bin 626 Litre Kaçak/Sahte Alkol Ele Geçirildi

“ÇENGEL-7” Operasyonu: 3 bin 626 Litre Kaçak/Sahte Alkol Ele Geçirildi

featured
service

Son bir hafta içinde kaçak ve sahte alkol üretimi yapan kişilere yönelik 26 ilde yürütülen “ÇENGEL-7” operasyonu ile 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, toplamda 3,626 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Operasyonlarda kaçak/sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen 50 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızın can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üretimi yapanlara karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı. Bakan Yerlikaya, operasyonlara katılan emniyet ve jandarma personelini tebrik ederek, “Kahraman polislerimizi ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Operasyonlar, Antalya, Muğla, Ankara, Denizli, Amasya, Aydın, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Manisa, Kars, Trabzon, Mersin, İzmir, Gaziantep, Balıkesir, Ağrı, Isparta, Bayburt, Bartın, Uşak, Erzincan, Niğde, Sivas, Kırıkkale ve Şırnak illerinde gerçekleştirildi.

“ÇENGEL-7” Operasyonu: 3 bin 626 Litre Kaçak/Sahte Alkol Ele Geçirildi
Yorum Yap