1. Haberler
  2. Spor
  3. Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Nasıl İzlenir?

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Nasıl İzlenir?

featured
service

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında 25 Ağustos Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşmasını tecrübeli hakem Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.

Fenerbahçe, ilk hafta Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederken, ikinci hafta Göztepe ile 2-2 berabere kaldı ve şu anda 4 puana sahip. Ayrıca, Fenerbahçe elde ettiği sonuçlarla 29 maçla Trendyol Süper Lig’de devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olma ünvanını korumaya devam ediyor.

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, ligde bugüne kadar 44 kez karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe 29 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda rakip filelere 97 gol gönderirken, kalesinde 41 gol gördü. Ayrıca, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynadığı son 10 karşılaşmadan 9’u Süper Lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere sahadan galibiyetle ayrıldı.

Çaykur Rizespor ise sezonun açılış haftasında Başakşehir ile berabere kalırken, geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’u mağlup ederek 4 puan topladı.

Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak ve beIN SPORTS’tan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı TOD üyeleri de platform üzerinden izleyebilecek.

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Nasıl İzlenir?
Yorum Yap