1. Haberler
  2. Spor
  3. Çayırovalı gençler tatillerini halı sahalarda geçiriyor

Çayırovalı gençler tatillerini halı sahalarda geçiriyor

featured
service

Kocaeli’nin Çayırova ilçesindeki çocuklar ve gençler için spor imkanlarını arttıran Çayırova Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 15 yeni halı saha ile yaz tatillerinde keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Çayırova Belediyesi, spor altyapısını güçlendirmek amacıyla ilçeye yayılan 13 farklı noktada 15 adet halı saha inşa etti. Bu halı sahalar sayesinde Çayırovalı çocuklar ve gençler, ücretsiz olarak spor yapma imkanına kavuştu. Parklar ve uygun alanlara yapılan halı sahalar, yaz aylarında canlı ve hareketli bir atmosfere sahne oluyor.

Çayırova Belediyesi’nin yatırımlarıyla oluşturulan halı sahalar sadece çocuklar ve gençler için değil, aynı zamanda amatör spor kulüpleri ve ilçe sakinleri için de kullanıma açık. Bu sayede her yaş grubundan insanın spor yapma imkanı bulduğu halı sahalar, toplumsal etkileşimi arttırırken, fiziksel gelişime de katkı sağlıyor.

Çayırova Belediyesi’nin spor alanlarına verdiği destek, ilçenin genç nüfusunun sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmesine olanak tanıyor.

Çayırovalı gençler tatillerini halı sahalarda geçiriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.