1. Haberler
  2. Spor
  3. Carney Chukwuemeka Galatasaray’ın Radarında

Carney Chukwuemeka Galatasaray’ın Radarında

featured
service

Galatasaray, Chelsea’nin genç orta saha oyuncusu Carney Chukwuemeka ile ilgileniyor. Galatasaray, oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istese de, Chelsea yalnızca kalıcı transfer tekliflerine açık olduğunu belirtti​.

Chukwuemeka, 2022 yılında Aston Villa’dan Chelsea’ye 18 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer oldu ve Stamford Bridge’de geçirdiği süre boyunca beklentilerin altında kaldı. Henüz düzenli forma şansı bulamayan 20 yaşındaki İngiliz oyuncu, Enzo Maresca yönetimindeki Chelsea’de, özellikle yeni transferlerin de etkisiyle, geri planda kaldı.

Genç orta saha, geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 9 Premier Lig maçında boy gösterdi, ancak bu sezon henüz hiçbir karşılaşmada forma şansı bulamadı. Chukwuemeka’nın, gelecekteki kariyeri için daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmayı istediği ifade ediliyor. Chukwuemeka, Ağustos 2023’de sakatlık geçirmiş, yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Chukwuemeka, Chelsea forması ile 27 maça çıktı ve takımına 2 gol 1 asist katkısı sundu. Genç oyuncu bu sezon oynanan maçlarda ise Chelsea kadrosuna dahil edilmedi.

Transfermarkt verilerine göre futbolcunun güncel değeri ise 15 milyon Euro olarak değerlendiriliyor.

Carney Chukwuemeka Galatasaray’ın Radarında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.