1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Canon, Yeni varioPRESS iV7 ile B2 Mürekkep Püskürtmeli Pazarına Giriş Yapıyor

Canon, Yeni varioPRESS iV7 ile B2 Mürekkep Püskürtmeli Pazarına Giriş Yapıyor

featured
service

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, üretim portföyünü genişleterek B2 yaprak beslemeli mürekkep püskürtmeli pazarına yeni baskı makinesi varioPRESS iV7 ile giriş yaptı. Ayda 4,5 milyon B2 görüntüye kadar baskı yapabilen varioPRESS iV7, göz alıcı kalite, rakipsiz verimlilik ve çok yönlü medya desteği sunarak dijital B2 segmentinde yeni bir standart belirlemeyi hedefliyor.

Ticari Baskıda Yeni Bir Dönem

VarioPRINT iX3200/2100 B3 dijital yaprak beslemeli mürekkep püskürtmeli baskı makinelerinin başarısı üzerine geliştirilen yeni varioPRESS iV7, ticari baskı hizmeti sağlayıcıları (PSP’ler), online yayıncılar, matbaalar ve kitap üreticilerinin iş yükünü hafifletmek üzere tasarlandı. Canon’un yeni ürünü, olağanüstü baskı kalitesi ve verimliliğiyle dikkat çekerken, kapsamlı medya desteği sayesinde daha kısa teslim sürelerine uyum sağlamayı ve geniş bir iş yelpazesi sunmayı mümkün kılıyor.

Rakipsiz Verimlilik ve Medya Çok Yönlülüğü

VarioPRESS iV7, medya ağırlığı ne olursa olsun saatte 8700 B2 4/0 sayfaya kadar baskı kapasitesi sunuyor. Baskı kafası ve otomatik görüntü kalitesi kontrolü sayesinde, baskı işlemi sırasında mürekkep doldurulabilmesi ve minimum operatör müdahalesi ile kesintisiz endüstriyel baskı verimi sağlıyor. Bu özellikler, düşük hacimli üretimlerde bile verimliliği artırarak baskı işletmelerinin maliyetlerini düşürmelerine yardımcı oluyor.

750 x 614 mm’ye kadar sayfa boyutlarını destekleyen varioPRESS iV7, dergilerden kartvizitlere kadar geniş bir yelpazede çeşitli uygulamaların üretimini kârlı hale getiriyor. 450 g/m2’ye kadar çok çeşitli kaplamalı ve kaplamasız medyayı destekleyen cihaz, güvenilir besleme ve istifleme teknolojisi ile kesintisiz üretim performansını artırıyor.

Göz Alıcı Kalite

Canon’un ColorGrip koşullandırma sıvısıyla birlikte çalışan 1200 dpi baskı kafaları ve su bazlı polimer pigment mürekkepler, canlı renkler ve hassas çizgi detayları sunuyor. Farklı damlacık boyutları üretilebilen çok seviyeli damla boyutu modülasyonu sayesinde, gelişmiş baskı kalitesi ve mükemmel mürekkep verimliliği sağlanıyor. Bu sayede müşteriler, yüksek kaliteli uygulamaların baskılarını hızlıca ve tutarlı renklerle alabiliyorlar.

Canon’dan Büyük Adım

Canon EMEA Pazarlama ve İnovasyon Üretim Baskılama Kıdemli Müdürü Jennifer Kolloczek, “Canon, 15 yılı aşkın süredir üretim mürekkep püskürtmeli kategorisinin gelişimine öncülük ederek dünyanın her yerindeki müşterilerinin zorluklarını yönetmelerine yardımcı oldu. B2 yaprak beslemeli baskı makinemiz varioPRESS iV7, baskı merkezlerinin üretim zorluklarını gidermek ve daha fazla uygulama fırsatı yaratmak için geliştirildi” dedi.

Canon, Drupa fuarında sergilediği varioPRINT iX1700 ve iX3200 modellerinin yanına katılan varioPRESS iV7 modeli ile yaprak beslemeli mürekkep püskürtmeli baskıyı düşük hacimli operasyonlardan yüksek hacimlere kadar cazip bir teklif haline getiriyor. Kolloczek, “En üst düzey B2 yaprak beslemeli üretimi arayan ticari baskı merkezlerini yeni Canon varioPRESS iV7’yi daha yakından incelemeye davet ediyoruz” ifadeleriyle yeni ürünü tanıttı.

Canon, Yeni varioPRESS iV7 ile B2 Mürekkep Püskürtmeli Pazarına Giriş Yapıyor
Yorum Yap