1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Canon imagePROGRAF PRO-1100: Fotoğraf Baskısında Yeni Dönem

Canon imagePROGRAF PRO-1100: Fotoğraf Baskısında Yeni Dönem

featured
service

Canon, masaüstü mürekkep püskürtmeli profesyonel yazıcı serisinin en yeni üyesi olan imagePROGRAF PRO-1100’ü tanıttı. Uzun süredir merakla beklenen bu A2 yazıcı, özellikle profesyonel fotoğrafçılar ve iddialı amatörler için özel olarak geliştirildi. Canon’un yeni amiral gemisi, olağanüstü fotoğraf kalitesi ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.

“Daha geniş renk spektrumu”

imagePROGRAF PRO-1100, Canon’un yeni geliştirdiği pigment mürekkep LUCIA PRO II ile donatıldı. Bu yenilikçi mürekkep teknolojisi, mevcut imagePROGRAF PRO-1000 modeline kıyasla daha geniş bir renk spektrumu sunarak, fotoğraf baskısında yeni standartlar belirliyor. Yazıcının, fotoğraflardaki en ufak nüansları bile yakalayarak nefes kesici derinliğe ve detaylara sahip baskılar üretebilmesi, profesyonel kullanıcılar için büyük bir avantaj sağlıyor.

Canon imagePROGRAF PRO-1100: Fotoğraf Baskısında Yeni Dönem 1

Canon’un geliştirilmiş mürekkep teknolojisi, üstün ışık hassaslığı ve çizilme direnci ile dikkat çekiyor. Yazıcının sunduğu yüksek kaliteli baskılar, 200 yıla kadar ışık direnciyle korunarak arşivleme ve belgesel amaçlı kullanım için ideal bir çözüm sunuyor.

Yazıcı, 12 mürekkepli pigment sistemiyle daha geniş bir renk gamı sunarken, yumuşak renk geçişleri ve daha derin siyahlar ile özellikle manzara, deniz manzarası ve zorlu gölge alanlarda olağanüstü detaylar ve derinlikler ortaya çıkarıyor. Bu özellik, baskılarını sergileyen profesyonellerden, giriş seviyesindeki amatörlere kadar her düzeyde kullanıcıya baskıların aslına sadık kalacağına dair güven veriyor.

“17 inçten 60 inç genişliğe kadar farklı baskı boyutları”

Ayrıca, mat siyah mürekkep seçeneği ile sanatsal baskı kağıtlarında elde edilen mat yüzey, siyah-beyaz fotoğraflarda yoğunluğu artırarak görüntülere hayat veren zenginlik ve derinlik kazandırıyor. Parlak ve yarı parlak kağıtlarda ise Chroma Optimiser ile homojen parlaklık ve kusursuz ifade sunularak, parlak yüzey tercih edenler için olağanüstü kalite sağlanıyor. Bu gelişmiş özellikler, imagePROGRAF PRO-1100’ü Canon’un bugüne kadar ürettiği en sofistike baskı çözümlerinden biri haline getiriyor.

Canon imagePROGRAF PRO-1100: Fotoğraf Baskısında Yeni Dönem 2

Canon’un bu yeni modeli, prova baskıları almak veya eğitim ortamlarında kullanmak isteyen fotoğrafçılar için dış kaynak kullanma ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. imagePROGRAF PRO-1100, Canon’un büyük modelleri olan imagePROGRAF PRO-6600, PRO-4600 ve PRO-2600 ile aynı baskı kafasını, mürekkepleri ve yazılımı paylaşıyor. Bu sayede, 17 inçten 60 inç genişliğe kadar farklı baskı boyutlarında tutarlılık sağlanıyor.

Canon’un Professional Print & Layout yazılımı ile mükemmel uyum içinde çalışan imagePROGRAF PRO-1100, fotoğrafçıların güvenle baskı alabilmeleri için sorunsuz bir iş akışı sunuyor. Yüksek performansı simgeleyen ikonik kırmızı çizgiye sahip olan bu yazıcı, geçtiğimiz ay tanıtılan yeni amiral ürünler EOS R1 ve EOS R5 Mark II fotoğraf makinelerinin yanında yer alıyor.

Canon imagePROGRAF PRO-1100: Fotoğraf Baskısında Yeni Dönem
Yorum Yap