1. Haberler
  2. Yerel
  3. Çankırı Tuz Festivali 2024. Tarihler ve Başvuru Süreci

Çankırı Tuz Festivali 2024. Tarihler ve Başvuru Süreci

featured
service

Çankırı Belediyesi’nin düzenlediği ve geleneksel hale gelen Uluslararası Çankırı Tuz Festivali, 2024 yılında da büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan festival, 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Tuzun Başkenti Çankırı’da yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayacak.

Çankırı Tuz Festivali 2024 Ne Zaman?

Çankırı Tuz Festivali 2024, 16 Ağustos Cuma günü başlayacak ve 18 Ağustos Pazar günü sona erecek. Üç gün sürecek olan festival, katılımcılara birbirinden farklı ve ilgi çekici etkinliklerle dolu bir program sunacak. Festival kapsamında 13 farklı noktada çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatılacak.

Çankırı Tuz Festivali Stant Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çankırı Tuz Festivali kapsamında yer alacak Yöresel, Ticari ve Sanayi Fuarları için stant açmak isteyen vatandaşlar için başvuru süreci başlamış durumda. Stant başvuruları Çankırı Belediyesi’nin resmi internet sitesinde (www.cankiri.bel.tr/sayfa/uluslararasi-cankiri-tuz-festivali) yayınlandı. Başvuru sürecini adım adım inceleyelim:

  1. Başvuru Formunu Doldurma: Stant açmak isteyen vatandaşlar, Çankırı Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmalıdır. Formda, başvuru sahibinin kimlik bilgileri, iletişim bilgileri ve stant açmak istenilen alan gibi detaylar yer almalıdır.
  2. Başvuru Formunu Teslim Etme: Doldurulan başvuru formu, en geç 2 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar Belediye hizmet binasının 2. katında yer alan TUZFEST bürosuna teslim edilmelidir. Başvuruların zamanında ve eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi önemlidir.
  3. Detaylı Bilgi Almak: Başvuru süreci veya festival hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, Çankırı Belediyesi’ni arayabilir. Bilgi almak için 0 376 212 14 00/1204 numaralı hattı kullanabilirler.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, festivalin Çankırı’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, “Geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası Çankırı Tuz Festivalimiz, şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Turizmin lokomotifinde öne çıkan festivaller arasında önemli bir yer edinen TUZFEST, yerli ve yabancı turiste yanı başlarında daha önce hiç fark etmedikleri bir şehrin anahtarını ve miraslarını sundu. Beklentilerinin üzerinde değerlerle karşılaşan ziyaretçilerimiz memnun, biz de onların ilgisinden memnunuz. Festivalimizde farklı alanlarda stant açmak isteyen herkesi bekliyoruz. 16-17-18 Ağustos’u not alın. Sizleri üç gün sürecek farklı deneyimler için Tuzun Başkenti Çankırı’ya davet ediyoruz” dedi.

Çankırı Tuz Festivali 2024. Tarihler ve Başvuru Süreci
Yorum Yap