1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya’da Öğrencilere Ücretsiz Akşam Yemeği

Çankaya’da Öğrencilere Ücretsiz Akşam Yemeği

featured
service

Çankaya Belediyesi, Ankara’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik sunduğu ücretsiz akşam yemeği uygulamasını, yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte tekrar başlattı. “Gençlik Sofrası” adıyla hayata geçirilen proje kapsamında, öğrenciler hafta içi her gün sıcak yemekle buluşuyor. Öğrenciler, yalnızca öğrenci kimlik kartlarını göstererek bu hizmetten faydalanabiliyor.

Başkan Güner: “Aile bütçesine katkı sağlıyoruz”

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, gençlerin gıda enflasyonu nedeniyle karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek, ücretsiz akşam yemeği hizmetinin öğrenciler için büyük bir destek olduğunu belirtti. Başkan Güner, “Türkiye’nin dört bir yanından genç arkadaşlarımız, Çankayamızda üniversite eğitimi alıyor. Ne yazık ki pek çok öğrenci, yüksek gıda enflasyonu sebebiyle sağlıklı ve yeterli beslenme ihtiyacını karşılamakta zorlanıyor. Gençlik Sofrası uygulamamız kapsamında ücretsiz akşam yemeği ile üniversitelilerin hayat yüküne omuz veriyor, ailelerin hane bütçesine destek oluyoruz” dedi. Güner, ayrıca tüm üniversite öğrencilerini bu sofraya davet ederek, “Genç kardeşim, Çankaya senin ilçen, bu sofrada hep yerin var” ifadelerini kullandı.

Çankaya'da Öğrencilere Ücretsiz Akşam Yemeği 1

Üniversite öğrencileri, Çankaya Belediyesi tarafından iki ayrı noktada sunulan yemek hizmetinden yararlanabiliyor. Hafta içi her gün, Çankaya Belediye Başkanlığı yemekhanesinde 17.30-18.30 saatleri arasında ve 100. Yıl Çankaya Evi’nde 17.30-19.00 saatleri arasında ücretsiz akşam yemeği veriliyor.

Ücretsiz Yemek Hizmeti Verilen Noktalar:

  • Çankaya Belediye Başkanlığı
    Ziya Gökalp Cad. No:11 Kat:3
    Saat: 17.30-18.30
  • 100. Yıl Çankaya Evi
    İşçi Blokları Mah. 1534. Cad. No:3/1
    Saat: 17.30-19.00
Çankaya’da Öğrencilere Ücretsiz Akşam Yemeği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.