1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya Belediyesi’nden Okullara Kapsamlı Destek

Çankaya Belediyesi’nden Okullara Kapsamlı Destek

featured
service

Çankaya Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazırlık kapsamında ilçedeki okullara verdiği desteği sürdürüyor. Kent genelinde 12 okulda başlatılan dış cephe boyama ve bakım-onarım çalışmaları hızla ilerlerken, öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almasını sağlamak amacıyla okul yönetimlerinden gelen talepler doğrultusunda hizmetler devam ediyor.

Belediye ekipleri, Akpınar, Ayrancı, Dumlupınar, Koru ve Mutlukent gibi çeşitli mahallelerde yer alan okullarda dış cephe boyama işlemlerinin son aşamaya geldiğini bildirdi. Beyaz zemin üzerine mavi ve kırmızı renklerle boyanan duvarlar, öğrencilerin temiz ve modern bir eğitim ortamında ders görmelerine olanak sağlıyor.

Başkan Güner: “Eğitime Kapsamlı Desteğimiz Sürecek”

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, eğitime her alanda destek verdiklerini belirterek, “Yaz aylarında başlattığımız, talep eden okullarımızın bakım, onarım ve boyama işlemlerinde sona geldik. Sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almaları için var gücümüzle çalıştığımız çocuklarımıza yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyorum” dedi. Başkan Güner, ayrıca belediyenin ücretsiz öğle yemeği projesi ile öğrencilere ve hafta içi her gün üniversite öğrencilerine ücretsiz akşam yemeği hizmeti sunduğunu da hatırlattı.

Belediyeden Okulların Tüm İhtiyaçlarına Yanıt

Çankaya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla, okulların sadece dış cephe boyama değil, çatı onarımı, zemin asfaltlama, tuvalet yenileme, bahçe düzenlemeleri gibi birçok ihtiyacına yanıt veriyor. Ayrıca, ağaç dikimi, basketbol potası yerleştirme, bank ve çöp kovası temini gibi ek düzenlemeler de yapılarak eğitim kurumlarının fiziki koşulları iyileştiriliyor. Belediye, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin okul temizliği kampanyasına da destek vererek, talep eden okullarda hijyenik ve sağlıklı bir ortam sağlamaya yönelik çalışmalara katkı sağlıyor.

Çankaya Belediyesi’nden Okullara Kapsamlı Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.