1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya Belediyesi’nden Öğrencilere Karne Şenliği!

Çankaya Belediyesi’nden Öğrencilere Karne Şenliği!

featured
service

Çankaya Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona ererken ilk ve ortaokul öğrencileri için renkli ve eğlenceli karne şenlikleri düzenliyor. Şenlikler, 1 Haziran Cumartesi günü Uğur Mumcu Parkı’nda 14.00-18.00 saatleri arasında ve 2 Haziran Pazar günü kırsal bölge mahallelerinden Çavuşlu’da 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Çankaya Belediyesi, eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilere sunduğu sıcak öğle yemeği, kırtasiye, kitap ve bilim sanat atölyeleri gibi desteklerin ardından, karne şenliği ile öğrencilerin dönemi neşeli bir şekilde tamamlamalarını sağlayacak.

Çocuklar Eğlencenin Tadını Çıkaracak

Şenliklerde animasyon gösterileri, balon gösterisi, jonglör, illüzyon, tahta bacak, maskot karakterler ve palyaçolar yer alacak. Çocuklar, yüz boyama standında eğlenceli ifadelere bürünme imkanı bulacak ve kendilerine ikram edilecek kumanya, patlamış mısır ve pamuk şekeri ile şenliğin tadını çıkaracaklar. Ayrıca, şişme kaydırak ve tırmanma parkuru, çocuklara en hareketli anları yaşatacak.

Çocukların sabırsızlıkla beklediği şenlikler, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü Saat 14.00-18.00 arasında Çukurambar Öğretmenler Caddesi Uğur Mumcu Parkı’nda ve 2 Haziran 2024 Pazar günü Saat 13.00-17.00 arasında Çavuşlu Köyü’nde düzenlenecek.

Çankaya Belediyesi’nden Öğrencilere Karne Şenliği!
Yorum Yap