1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya Belediyesi, Sound of Europe Festivali’ne Ev Sahipliği Yaptı

Çankaya Belediyesi, Sound of Europe Festivali’ne Ev Sahipliği Yaptı

featured
service

Çankaya Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Sound of Europe Festivali, bu yıl üçüncü kez müzikseverlerle buluştu. 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen festival, Başkentlilere unutulmaz müzik anları yaşatırken, Avrupa ve Türkiye’den 50’yi aşkın sanatçıyı ağırladı.

Avrupa ve Türkiye’nin Yeni Sesleri Ahlatlıbel’de Buluştu

Avrupa Birliği Yaratıcı Avrupa Programı desteğiyle düzenlenen ve Avrupa Birliği Ulusal Kültür Enstitüleri (EUNIC) girişimi kapsamında gerçekleştirilen festival, Çankaya Belediyesi ile Kadıköy ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri’nin iş birliğiyle hayata geçti. Festival, Çankaya Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda, İstanbul Kalamış Atatürk Parkı’nda ve İzmir Bostanlı Seyir Terası’nda eş zamanlı olarak müzikseverleri ücretsiz konserlerle buluşturdu. İki gün süren etkinlik boyunca 25’ten fazla konser düzenlendi.

50’den Fazla Sanatçı, 25 Konser

Festivalde Avrupa’dan 13 müzik grubu ve Türkiye’den sanatçılar sahne aldı. İlk gün, Sebastian Burneci Quintet, Alexia Micallef & Robert Muscat, Zuzanna, Triana and Luca ve Gaidaa performanslarıyla festivale renk kattı. İkinci gün ise Katja Šulc, Mezzotono, DIVES, Isolation Berlin sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir müzik deneyimi sundu.

Çankaya Belediyesi, Sound of Europe Festivali’ne Ev Sahipliği Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.