1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde Yeni Dönem Başladı

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde Yeni Dönem Başladı

featured
service

Çankaya Belediyesi’ne bağlı gündüz bakımevlerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı. Tadilat ve bakım çalışmaları tamamlanan 15 kreşte, yüzlerce çocuk okul öncesi eğitime adım attı. Çankaya’da gündüz bakımevlerininin kapasitesini artırılarak yaklaşık 2 bin çocuğa hizmet vermeye başlandı.

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde Yeni Dönem Başladı 1

Bu yıl 3 yaş grubu öğrencileri, uyum haftası kapsamında eğitime başlarken, 4, 5 ve 6 yaş grubu öğrencileri ise 9 Eylül’de ders başı yapacak. Yeni dönemde Çankaya Belediyesi, gece çalışmak zorunda olan aileler için gece bakımevi projesini de başlatıyor. Maltepe Gündüz Bakımevi’nde sunulacak bu hizmet, 36-72 aylık çocuklara yönelik olacak ve pazar günleri hariç her akşam 19.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde Yeni Dönem Başladı 2

“Çocuklarımıza Bilimin Işığında Eğitim Veriyoruz”

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, gündüz bakımevlerine olan yoğun ilgiyi vurgulayarak, herkes için ulaşılabilir, eşit ve kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti. Güner, “Amacımız çocuklarımızı bilimin ve aklın ışığına yönlendirmek. Beş yılda 10 yeni kreş açmayı planlıyoruz. Ülkemizdeki en kapsamlı ve en kaliteli kreş hizmetini veriyoruz. Çocuklarımızı bilimle, sanatla, felsefeyle, sporla ve farklı kültürlerle tanıştırarak büyütüyoruz. İnanıyorum ki, kreşlerimizde ilk eğitimlerini alan çocuklarımız iyi yetişmiş Cumhuriyet bireyleri olacak ve ülkesine hizmet edecek. Böyle bir hizmeti vermekten mutlu ve gururluyuz” dedi.

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde Yeni Dönem Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.