1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çanakkale Ezine’de 4.7 Büyüklüğünde Deprem

Çanakkale Ezine’de 4.7 Büyüklüğünde Deprem

featured
service

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde saat 17.39’da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi. AFAD ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremin ardından açıklamalarda bulundu.

AFAD’dan Açıklama: Olumsuz Bir Durum Bulunmamaktadır

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ezine ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin yaptığı açıklamada, “Çanakkale ilimizin Ezine ilçesinde saat 17.39’da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.” ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Gelişmeleri yakından takip ediyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremin hemen ardından AFAD ve ilgili kurumların saha taramalarına başladığını belirtti. Yerlikaya, “Çanakkale Ezine’de 4.7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibarı ile olumsuz bir durum yoktur. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarları tek tek değerlendiriyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.” dedi.

Çanakkale Ezine’de 4.7 Büyüklüğünde Deprem
Yorum Yap