1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Çağan Şengül’den Akustik Dönüş: Sevilen Hitler Yeni Formatıyla Karşınızda

Çağan Şengül’den Akustik Dönüş: Sevilen Hitler Yeni Formatıyla Karşınızda

featured
service

Çağan Şengül, hayranlarına yeni bir müzik ziyafeti sunuyor. Sanatçı, “Telafi,” “Bana Artık Şarkı Yazdırma,” “Feryat Figan” ve “Yokmuş Sevenim Senden Önce” adlı dört popüler şarkısını akustik formatta yeniden seslendirdiği özel bir EP hazırladı.

Çağan Şengül’den Akustik Dönüş: Sevilen Hitler Yeni Formatıyla Karşınızda 1

Şengül’ün duygusal söz ve melodilerle bezediği bu parçalara, akustik düzenlemelerde Burak Bedirli eşlik ediyor. EP’nin ilk üç parçasının canlı akustik performans videoları geçtiğimiz hafta yayınlandı ve izleyicilerden büyük beğeni topladı. EP’nin son şarkısı “Yokmuş Sevenim Senden Önce”nin akustik performans videosu ise yayınlanmış durumda. Tüm canlı performans kayıtları, 30 Ağustos itibarıyla Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Çağan Şengül’den Akustik Dönüş: Sevilen Hitler Yeni Formatıyla Karşınızda 2

Sefo ve Soolking’den Uluslararası İş Birliği: “Casanova” Remix Versiyonuyla Yeniden Hayat Buluyor

Türk müzik sahnesinin yükselen yıldızlarından Sefo, başarısını uluslararası arenaya taşıyor. Temmuz başından bu yana yoğun bir turne programı içinde olan sanatçı, müzik üretimine de hız kesmeden devam ediyor. Sefo, dünyaca ünlü rap, reggae ve soul müziğin sevilen ismi Soolking ile aynı projede bir araya gelerek büyük bir iş birliğine imza atıyor.

Soolking’in milyonlarca dinlenen parçası “Casanova,” Sefo’nun remix versiyonuyla yeniden hayat buluyor. Milyonlarca dinleyiciye ulaşan ve bu yazın en çok konuşulan müzisyenleri arasında yer alan Sefo, bu iş birliğiyle müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı başarıyor. İkilinin birlikte yayınladığı “Casonova Sefo Remix” bugün itibarıyla tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu.

Çağan Şengül’den Akustik Dönüş: Sevilen Hitler Yeni Formatıyla Karşınızda
Yorum Yap