1. Haberler
  2. Haberler
  3. Büyükşehir 2024-2025 Eğitim Dönemi İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Büyükşehir 2024-2025 Eğitim Dönemi İçin Hazırlıklarını Tamamladı

featured
service

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı açılışı öncesinde öğrencilere güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla kapsamlı önlemler aldı. 9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak düzenlemelerle, tüm ulaşım hatlarına ilave otobüsler tahsis edilerek, sabah ve okul çıkış saatlerinde otobüs sayıları artırıldı ve sefer aralıkları sıklaştırıldı.

BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni eğitim döneminde toplu taşıma hizmetlerinde oluşabilecek yoğunluğa karşı hazırlıklar tamamlandı. Toplamda 345 otobüs, 825 kaptan ve 63 ulaşım hattında gerekli tüm düzenlemeler yapıldı.

Büyükşehir 2024-2025 Eğitim Dönemi İçin Hazırlıklarını Tamamladı 1

Trafik Denetimleri Artırılacak

Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, okul önleri ve çevrelerinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla zabıta personeli tarafından denetimler gerçekleştirilecek. Ayrıca, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula ulaşmasını temin etmek için yayalar ve bisikletliler için yeni geçiş yolları ve güvenlik işaretlemeleri yapılacak. Bu kapsamda, şehir içindeki trafik kameraları kullanılarak trafiğin anbean izlenmesi sağlanacak, tıkanan arterlere anında müdahale edilecek. Zabıta Trafik Müdürlüğü ve sivil trafik ekipleri koordineli denetimler yapacak.

Büyükşehir 2024-2025 Eğitim Dönemi İçin Hazırlıklarını Tamamladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.