1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursalılar, Başkan Bozbey ile buluştu

Bursalılar, Başkan Bozbey ile buluştu

featured
service

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçimlerin ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplu kabul töreninde Bursalılarla bir araya geldi.

Başkan Bozbey, vatandaşların tebriklerini kabul ederken, öneri ve taleplerini de dinledi. Bursalılara daha iyi hizmet sunmak için çalışacaklarını belirten Başkan Bozbey, “Projelerimizi hayata geçirdikçe hep birlikte mutlu olacağız ve şehrimizin güzelliklerinin tadını birlikte çıkaracağız” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yaklaşık iki buçuk aydır makamında tebrikleri kabul ederken, Bursalıların yoğun taleplerine karşılık verdi. Merinos Fuar Alanı’nda düzenlenen toplu kabul törenine yüzlerce vatandaş katıldı. Başkan Bozbey, programda yaptığı konuşmada, halkın destekleriyle göreve geldiklerini ve vatandaşların taleplerini dikkate alacaklarını vurguladı. Yeni Genel Sekreter ve diğer belediye yetkilileri de törende hazır bulundu.

Projeler Hızla Hayata Geçecek

Başkan Bozbey, toplu kabul töreninde yaptığı konuşmada, Bursalıların destekleriyle göreve geldiklerini ve hizmet üretmek için hemen harekete geçtiklerini belirtti. “Bursalıları mutlu edecek projeler hayata geçireceğiz. Kentimizin güzelliklerini birlikte yaşayacağız” diyen Başkan Bozbey, vatandaşların görüşlerini dinlemek ve projeleri paylaşmak istediklerini ifade etti.

Bursalılar, Başkan Bozbey ile buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.