1. Haberler
  2. Spor
  3. Bursa’da Yaz Spor Okulu Heyecanı Başlıyor

Bursa’da Yaz Spor Okulu Heyecanı Başlıyor

featured
service

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e herkesin sporla buluşmasını amaçlayan projeleriyle dikkat çekiyor. Bu kapsamda düzenlenen Yaz Spor Okulları, çocukları sporla tanıştırarak, hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlıyor hem de keyifli bir tatil geçirmelerine olanak tanıyor.

Bursa Yaz Spor Okulu’nda Hangi Branşlar Var?

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyespor işbirliği ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları, 24 Haziran’da başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuk, sporun farklı branşlarında eğitim almanın heyecanını yaşıyor. 4-16 yaş aralığındaki çocuklar, yüzme, cimnastik, voleybol, okçuluk, karate, kort tenisi, masa tenisi, taekwondo, satranç, güreş, basketbol, boks ve judo gibi 13 farklı branşta eğitim alabiliyor.

Bursa'da Yaz Spor Okulu Heyecanı Başlıyor 1

Deneyimli Antrenörlerle Kaliteli Eğitim

Yaz Spor Okulları’nda verilen eğitimler, alanında tecrübeli antrenörler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Eğitimler, 4 spor kompleksi, 5 spor tesisi ve 5 yüzme havuzunda sürdürülüyor. Çocuklar, hem spor yapmanın hem de tatillerini keyifle geçirmenin tadını çıkarıyor.

Program ve Dönemler

Yaz Spor Okulları, 3’er haftalık 4 dönem halinde düzenleniyor. Eğitimler, pazartesi-çarşamba-cuma ya da salı-perşembe-cumartesi günleri arasında gerçekleştiriliyor. İlk dönem 24 Haziran’da başlamış olup, ikinci dönem 15 Temmuz-3 Ağustos, üçüncü dönem ise 5-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Bursa’da Yaz Spor Okulu Heyecanı Başlıyor
Yorum Yap