1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa Ulaşımında Yeni Dönem

Bursa Ulaşımında Yeni Dönem

featured
service

BURSA ULAŞIMINDA YENİ DÖNEM


BURSA ULAŞIMINDA YENİ DÖNEM

Bursa’da ulaşım konusunda önemli adımlar atan Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımı ve BursaRay hatlarını vatandaşların ihtiyaçlarına göre planlıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda, haftanın altı günü BursaRay güzergahına paralel olarak otobüs seferlerinin düzenleneceği müjdesi verildi. Ayrıca, Cumartesi günleri ise BursaRay’ın 24 saat hizmet vereceği belirtildi.

Yeni uygulamalar geçtiğimiz hafta başladı ve Bursalılar tarafından olumlu karşılandı. Artık şehir içi otobüsler, Cumartesi hariç her gün Emek, Kestel ve Üniversite istasyonlarından gece 00.15’ten itibaren 30 dakika aralıklarla saat 02.00’a kadar hizmet verecek. BursaRay ise Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan her gece, 30 dakika aralıklarla sabaha kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak.


Bursa Ulaşımında Yeni Dönem

Bu yeni düzenleme, kent halkına konforlu ve güvenli seyahat imkanı sunmanın yanı sıra gece vardiyalarında çalışan ve şehir dışından gelen vatandaşlara da büyük kolaylık sağlayacak.

Özellikle yaz aylarında gece seferlerinin önemli bir avantaj sağladığını belirten Bursalılar, uygulamayı hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ’a teşekkürlerini iletti.

Bursa Ulaşımında Yeni Dönem
Yorum Yap