1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa Şehir Hastanesi Ulaşım Sorunu

Bursa Şehir Hastanesi Ulaşım Sorunu

featured
service

Aslı Yeşilyurt / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) – Gün içerisinde binlerce hastaya şifa olan 1.355 yatak kapasite ve 403 polikliniğe sahip Bursa Şehir Hastanesi, ulaşım konusunda hala memnuniyet oluşturamadı. Hastaneye ulaşım sorunlarına dair vatandaşların yaşadığı mağduriyetler devam ediyor.

Bursa Şehir Hastanesi’ne toplu taşıma araçlarıyla gitmek zorunda olan vatandaşlar, özellikle sefer saatleri ve otobüs yoğunluğu konusunda sıkıntılar yaşıyor. Özellikle Küçük Sanayi, Özlüce, Hamitler, Fethiye, Emek mahallelerinden hastaneye ulaşım sırasında yaşanan zorluklar vatandaşları rahatsız ediyor.

Bursa Şehir Hastanesi Ulaşım Sorunu

Geç Kalınan Randevular

Sefer saatlerinin yetersizliği nedeniyle hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar, randevularına geç kalmaktan şikayetçi. Otobüs beklerken dakikalarca zaman kaybeden ve dolu otobüslere alınmayan vatandaşlar, randevularını kaçırmanın stresiyle karşı karşıya kalıyor.

Akşam Saatlerinde Ulaşım Sorunu

Akşam Saatlerinde Ulaşım Sorunu

Hastane araçlarının akşam saatlerinde yetersiz sefer yapması, hastaneye ulaşımı daha da zorlaştırıyor. Vatandaşlar, akşam saatlerinde hastaneye gitmek zorunda kaldıklarında toplu taşıma araçlarının yetersizliği nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirtiyor.

Otobüslerdeki Sorunlar

Otobüslerdeki Sorunlar

Bir vatandaşın tekerlekli sandalye ile otobüse binmek istediği ancak şoförün kapıyı açmayarak yolcuyu almadığı olay, hastane otobüslerindeki sorunların bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Otobüslerde yaşanan yoğunluk, sefer saatlerinin yetersizliği ve özel durumlar için gerekli düzenlemelerin olmaması, vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Bursa Şehir Hastanesi Ulaşım Sorunu
Yorum Yap