1. Haberler
  2. Gündem
  3. Burdur’da Fuhuş Operasyonu! 4 Şüpheli Tutuklandı

Burdur’da Fuhuş Operasyonu! 4 Şüpheli Tutuklandı

featured
service

Burdur’da kolluk birimleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etme suçlarına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Burdur Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, fuhuşla mücadele kapsamında yürütülen teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda, il merkezinde faaliyet gösteren bir iş yerinde konsomatris olarak çalışan kadınların para karşılığında fuhuşa zorlandığı ve müşterilere pazarladığı tespit edildi. Ayrıca, bazı müşterilere zorla senet imzalatılarak tehdit ve şantaj yapıldığı da belirlendi.

05 Temmuz 2024 tarihinde, 10 ekip ve 40 personelin katılımıyla gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon kapsamında 5 farklı adrese baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda şüphelilere ait çok sayıda dijital materyal, bir adet ruhsatsız tüfek, 68 adet fişek, iki adet muşta ve bir adet uyuşturucu kullanımına yarayan aparat ele geçirildi.

Operasyon sırasında fuhuşa zorlanan 12 mağdur kadın ve para karşılığı fuhuş yapan 26 erkek şahsın ifade işlemleri tamamlandı.

Operasyonda hedef olan ve aynı gün yakalanarak gözaltına alınan S. K., D. D., L.Ö. ve E.A. isimli dört şüpheli şahıs, 09 Temmuz 2024 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Burdur’da Fuhuş Operasyonu! 4 Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap