1. Haberler
  2. Akyurt
  3. Böyle miting görülmedi

Böyle miting görülmedi

featured
service

1 Mart 2014 tarihinde AKP Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı gerçekleştirildi. Mitingin kalabalık olması için otobüslerle Akyurt dışından katılım sağlandı.

 Miting öncesi düzenlenen konvoyda ilçe dışından, özellikle Pursaklar ve Çubuk’tan gelen araçlar dikkat çekerken konvoya katılan araçların akaryakıt gidelerinin de karşılandığı iddia ediliyor.

BÖYLE MİTİNG GÖRÜLMEDİ Akyurt bugüne kadar düzenlenen miting ve konvoylarda ilçe dışından katılımların yoğun olduğu bir mitinge ev sahipliği yapmadı.

Akyurt AKP SKM’nin açılışında konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, yine 2006 yılında kapatılan Akanca Deresi ve 2009 yılında yapılan Kültür Parkı’ndan bahsetti, Akyurt Cumhuriyet Meydanını modern bir hale getirdiklerini saat kulesi inşaa ettiklerini söyledi. Ayantaş ayrıca konuşmasında 2009 seçim projelerinden olan mesire alanını Akyurt’a kazandıracaklarını ifade etti. MHP Akyurt İlçe Başkanı Hakan Arslan’ın ‘Başkan Masallarını Yumurcak TV’de anlatsın” sözüne de değinen Ayantaş, “Biz onların Yumurcak TV izlediğini bilmiyorduk, siz ne demek istediğimi anladınız” şeklinde konuştu. GÖKÇEK’TEN DE AYNI PROJELERSeçim otobüsü üzerinde konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te, 2009 seçimlerinde söylemiş oldukları vaadleri yineledi. 2009 seçim vaadi olan Kırkkız rekreasyon alanı ve Güzelhisar Piknik alanı projelerinden bahsetti. Gökçek şöyle konuştu: “Ankara da ne var ise aynısını Akyurt’a da getirdim. Köylere kadar asfalt döküldü Doğalgaz istediniz, Doğalgazı getirdik, Ego Otobüslerini istediniz Egoları getirdik, altyapıyı elden geçirdik, Kalaba Kavşağına Yıldırım Beyazıt Köprüsünü yaptık, inşallah, Kırkız Rekreasyon alanını hayata geçirerek oraya güzek bir piknik alanı kazandıracağız, ayrıca Güzel Hisar Mahallesinde bulunan 1500 Dönüm arazi üzerine de burası bittikten sonra başlamak kaydıyla yeni bir piknik alanı kazandıracağız.”DSC_0077 BhpTzmeIYAAtUz4
Böyle miting görülmedi
Yorum Yap