1. Haberler
  2. Spor
  3. Borussia Dortmund-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Borussia Dortmund-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

featured
service

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real Madrid ve Borussia Dortmund kozlarını paylaşacak. Borussia Dortmund – Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı karşılaşması şifresiz mi yayınlanacak, hangi gün saat kaçta başlayacak ve nasıl izlenir, bu soruların cevabı haberimizde…

Her ne kadar finalde Real Madrid favori olarak gösterilse de, Alman ekibi Dortmund önceki turlarda kupanın iddialı takımlarından Atletico Madrid ve PSG’yi saf dışı bırakarak finale yükselmişti.

Şampiyonlar Ligi Finali, 1 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’da oynanacak. Dortmund ve Real Madrid arasındaki bu heyecan dolu mücadele, Exxen ve TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid, tarihindeki 17. finaline çıkarken, bugüne kadar 14 kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmeyi başardı. İspanyol ekibi, Avrupa’nın en prestijli kulüp turnuvasında en çok şampiyonluk kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor. Borussia Dortmund ise 1996-1997 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak tarihindeki ilk ve tek zaferini yaşamıştı.

Borussia Dortmund-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, şifresiz mi?
Yorum Yap