1. Haberler
  2. istanbul
  3. Boğazda Görsel Şölen

Boğazda Görsel Şölen

featured
service

İstanbul Boğazı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 23. Bosphorus Cup’a ev sahipliği yaptı. Türkiye ve dünyadan 100’e yakın yelkenlinin katıldığı prestijli yarışta, Arkas ekibi şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Ekibin kaptanı Serhat Altay, Bosphorus Cup 2024 şampiyonu olarak kupayı Orhan Gorbon’dan teslim aldı.

Her yıl uluslararası yelken dünyasını ve deniz tutkunlarını İstanbullularla buluşturan Bosphorus Cup, İş Bankası’nın Visa logolu kredi kartı Maximiles Black’in premium partnerliğinde gerçekleşti. Etkinliğin organizasyonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, İSPARK – İstmarin, Karaca ve Nissan Türkiye senior partner olarak yer aldı. Yarış, 21 Eylül Cumartesi günü İstanbul Boğazı’ndaki Boğaz Yarışı ile başladı ve 22 Eylül Pazar günü Caddebostan açıklarında yapılan final yarışıyla tamamlandı. 100’e yakın yelkenlinin kıyasıya mücadele ettiği yarışta Arkas ekibi birinci olarak Bosphorus Cup 2024 şampiyonu oldu.

İSPARK – İstmarin Kupası White Angels Ekibinin

Bosphorus Cup’ın destekçilerinden İSPARK, İstmarin özel kupasını, “Pozitif Cinsiyet Ayrımcılığı” ilkesi doğrultusunda en fazla kadın sporcuya yer veren ekibe takdim etti. Bu anlamlı ödülü, White Angels takımı kazandı. İSPARK Genel Müdürü Ali Arzuman, White Angels ekibine İSPARK – İstmarin özel kupasını takdim ederek, sporun cinsiyet eşitliğini destekleyen gücüne vurgu yaptı.

Boğazda Görsel Şölen
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.