1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum’da Karavan ve Çadır Denetimleri Sıklaştırıldı

Bodrum’da Karavan ve Çadır Denetimleri Sıklaştırıldı

featured
service

Bodrum’da kamp ve karavan alt yapısı bulunmayan alanlar ile halk plajlarına gelişigüzel çadır kuran ve karavan park eden kişilere yönelik sıkı denetimler yapılıyor. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bodrum Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleriyle birlikte bölgede çevre, görüntü ve gürültü kirliliğine yol açan bu tür faaliyetlere karşı harekete geçti.

Özellikle Müskebi Mahallesi Kabakum Mevkiinde yapılan denetimlerde, karavan sahiplerine bulundukları alanlardan ayrılmaları yönünde uyarılar yapıldı. Sahiplerine ulaşılamayan bir karavan ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Zabıta ekipleri, bu tür uygulamaların çevre kirliliğini önlemek ve bölgenin doğal güzelliklerini korumak adına önemli olduğunu belirtti.

Bodrum’da Karavan ve Çadır Denetimleri Sıklaştırıldı 1

Çadır Kurulumlarına Sıkı Takip

Deniz kıyısındaki ören yerleri, plajlar ve sahillere gelişigüzel çadır kuran vatandaşlara da denetimler devam ediyor. Zabıta ekipleri, çadır kuran vatandaşları uyararak çadırların kaldırılmasını sağlıyor. Sahipleri bulunamayan çadırlar ise gerekli inceleme ve tutanak işlemlerinin ardından ekipler tarafından toplanıyor.

Denetimler Devam Edecek

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde rutin devriyelerle denetimlerini sürdüreceklerini açıkladı. Bu denetimlerin, bölgenin temiz ve düzenli kalmasını sağlamak amacıyla düzenli olarak yapılacağı vurgulandı.

Bodrum’da Karavan ve Çadır Denetimleri Sıklaştırıldı
Yorum Yap