1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum’da Deniz Dibi Temizliği! 213 Kilogram Atık Çıkarıldı

Bodrum’da Deniz Dibi Temizliği! 213 Kilogram Atık Çıkarıldı

featured
service

Bodrum Belediyesi’nin çevreye duyarlı etkinliklerinden biri olan Deniz Dibi Temizliği’nin dokuzuncu etabı, Gündoğan Koyu’nda gerçekleşti. Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, deniz tabanından 213 kilogram atık çıkarıldı.

Bodrum'da Deniz Dibi Temizliği! 213 Kilogram Atık Çıkarıldı 1

Etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi temsilen Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, belediye meclis üyeleri, Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci, Cumhuriyet Halk Partisi Gündoğan Mahalle Temsilciliği, ilgili birim müdürleri, gönüllü dalış ekibi, personeller ve vatandaşlar katıldı. Gönüllü dalış ekibi deniz dibini temizlerken, vatandaşlar kıyı temizliğine destek verdi. Çıkarılan atıklar, Gündoğan İskele’de sergilendikten sonra geri dönüşüm için 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne taşındı.

Bodrum'da Deniz Dibi Temizliği! 213 Kilogram Atık Çıkarıldı 2

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, deniz dibi temizliğinin dokuzuncu etabında olduklarını belirterek, “Bu manzaralar ne kadar kötü olsa da deniz dibi temizliğine ilk başladığımız günleri baz alırsak şu an çıkan görüntü bizi mutlu ediyor. Böylece toplumda yarattığımız farkındalığı da görmüş oluyoruz. Bu çalışmalarda değerli basın mensupları ve vatandaşlarımızın da destekleri bizler için çok önemliydi. Onlara da Bodrum Belediyesi adına çok teşekkür ederim. Böyle tabloları görmemek adına Bodrum’a hak ettiği maviliği verene kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Deniz dibi temizliğinin onuncu etabı, 17 Temmuz Çarşamba günü Türkbükü sahilinde devam edecek.

Bodrum’da Deniz Dibi Temizliği! 213 Kilogram Atık Çıkarıldı
Yorum Yap