1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum Belediyesi’nden Zabıta Haftası’nda Anlamlı Ziyaret

Bodrum Belediyesi’nden Zabıta Haftası’nda Anlamlı Ziyaret

featured
service

Zabıta Haftası kapsamında Bodrum Belediyesi, vefat eden zabıta personellerinin ailelerini ziyaret ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Saha Çözüm ve Koordinasyon Merkezi ekipleri, Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen ziyaretlerde belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katılımıyla ailelere destek oldu.

Başkan Mandalinci: “Zabıta ekiplerimiz, huzur ve güvenliği sağlamak adına gece gündüz demeden çalışıyor”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, zabıta ekiplerinin kent genelindeki önemine vurgu yaparak, Zabıta Haftası’nın anlam ve önemine dikkat çekti. Mandalinci, “Zabıta teşkilatımızın topluma hizmetteki önemini vurgulayan bu özel haftada anlamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Bodrum’un huzur ve güvenliğinde önemli bir rol oynayan zabıta ekiplerinin kentimiz için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle, özverili çalışmalarından dolayı tüm zabıta ekiplerimize teşekkür ediyor, vefat eden çalışma arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediyesi’nden Zabıta Haftası’nda Anlamlı Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.