1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum Belediyesi’nden “Geleceğe Bakış: Vizyondan Eyleme” Çalıştayı

Bodrum Belediyesi’nden “Geleceğe Bakış: Vizyondan Eyleme” Çalıştayı

featured
service

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü organizasyonuyla, belediye meclis üyeleri, birim müdürlükleri, sivil toplum kuruluşları, odalar, muhtarlar ve kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek çalıştay, kentin geleceğine ışık tutmayı hedefliyor.

“Geleceğe Bakış: Vizyondan Eyleme” başlığı altında 2025-2029 dönemine ait stratejik plan oluşturma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ortak akıl, katılımcılık ve şeffaflık prensipleri doğrultusunda düzenlenen çalıştayda, Bodrum Belediyesi tüm iç ve dış paydaşlarıyla birlikte konuyu ele almaya başlıyor. Üç bölüm halinde gerçekleştirilecek olan Stratejik Plan ve Geleceğe Bakış Çalıştayı, belediyenin geleceğe yönelik yatırım ve gelişim planlarını şekillendirecek.

İlk çalıştay, 6 Ağustos Salı günü saat 10.00-12.30 arasında belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. İkinci çalıştay ise aynı gün saat 13.00-15.30 arasında muhtarlar, site yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla yapılacak. Üçüncü ve son çalıştay ise 7 Ağustos Çarşamba günü saat 13.00-15.30 arasında Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde, Bodrum’da faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşları, kent konseyi, sivil toplum kuruluşları, odalar ve derneklerin katılımıyla düzenlenecek.

Çalıştay kapsamında, stratejik planın önemi vurgulanacak, kentin mevcut durumu analiz edilerek, 5 yıllık yeni vizyon ve misyon tanımlarına uygun yatırım planları oluşturulacak. Bu yatırım planlarının takibi için hedefler, amaçlar ve göstergeler tanımlanacak, performans göstergeleri ile belediyenin hedefleri gerçekleştirme ölçütleri takip edilecek.

Bodrum Belediyesi’nden “Geleceğe Bakış: Vizyondan Eyleme” Çalıştayı
Yorum Yap