1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den Türkbükü ve Gölköy’e Ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den Türkbükü ve Gölköy’e Ziyaret

featured
service

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında Türkbükü ve Gölköy mahallelerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mandalinci, onların talep, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Mandalinci, gerçekleştirdiği ziyaretlerde halk plajlarına konulan şezlonglardan duyulan memnuniyeti vatandaşlardan bizzat dinledi. Vatandaşlar, bu uygulamanın büyük rahatlık sağladığını ifade etti.

Su Kesintileri Hakkında Bilgilendirme

Ziyaret sırasında sıkça gündeme gelen su kesintileri ile ilgili şikayetleri de dinleyen Başkan Mandalinci, konuya ilişkin Muğla Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Su sorununun çözümü için yürütülen projelerin detaylarını paylaşan Başkan Mandalinci, ilgili birim müdürlerine gelen taleplerin takibi için talimatlar verdi.

“Önümüzdeki Yaza Su Sorunu Yaşamayacağız”

Vatandaşların su ile ilgili taleplerine yanıt veren Başkan Mandalinci, şu açıklamalarda bulundu:

“Seçim dönemindeki beyanlarımda da su ile ilgili çözümün en az bir yıl alacağını belirttim. Bir boru kazıp boru değiştirmeden, yeni su kaynağı yaratıp içme su arıtma tesisi kurmadan, ek kaynakları iyi duruma getirmeden suyu çözmek mümkün değil. Eylül ayında 23 km hat değişimi yapacağız. En çok patlayan bölgelerin hemen ivedilikle boru değişimini yapacağız. Milas Ekinanbarı’nda içme suyu arıtma tesisi kuruyoruz, projeler çalışılıyor. Ama bu iş hemen olmuyor maalesef. Şu an proje yürütülüyor, çalışılıyor. Eylülde hemen temellerini atacağız, önümüzdeki yaza su sorunu yaşamayacağız.”

Başkan Mandalinci’ye ziyaretlerinde Türkbükü Mahalle Muhtarı Yücel Ertuğrul, bölge meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den Türkbükü ve Gölköy’e Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.