1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde Mezuniyet ve Milli Maç Coşkusu Bir Arada Yaşandı

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde Mezuniyet ve Milli Maç Coşkusu Bir Arada Yaşandı

featured
service

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Mezuniyet heyecanı, A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynadığı milli maçla birleşerek unutulmaz anlara sahne oldu. Mezunlar, törenin ardından hocaları, aileleri, üniversite yönetimi ve çalışanları ile birlikte milli maç heyecanını yaşadı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ni renkli ve görkemli bir şekilde düzenledi. Üniversitenin tarihi yerleşkesinde yapılan tören sonrası, mezunlar ve davetliler, Avusturya – Türkiye maçını hep birlikte izledi. Türkiye’nin galibiyetiyle sonuçlanan maç, mezuniyet sevincine ayrı bir coşku kattı.

Öğrenciler Çifte Kutlama Yaptı

EURO 2024’te çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkan A Milli Futbol Takımı, Leipzig Stadı’nda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Maçı izleyen Bezmialem Vakıf Üniversitesi öğrencileri, mezuniyet törenlerinin ardından milli takımın galibiyetiyle doyasıya eğlendi. Bu çifte kutlama, mezunlar için unutulmaz bir geceye dönüştü. Bezmialem ailesi tarafından yaşama uğurlanan öğrenciler, mezuniyet ve milli takımın zaferini bir arada kutlayarak, hem akademik başarılarını hem de milli gururu coşkuyla yaşadılar.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde Mezuniyet ve Milli Maç Coşkusu Bir Arada Yaşandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.