1. Haberler
  2. Sinema
  3. Beyza Alkoç’un “Karantina” Romanı Beyaz Perdede

Beyza Alkoç’un “Karantina” Romanı Beyaz Perdede

featured
service

Beyza Alkoç’un çok satan romanı “Karantina”, aynı isimle sinemaya uyarlanıyor. Meltem Akçöl, Demirhan Demircioğlu, Onur Bay, Taha Baran Özbek, İlker Aksum ve Deniz Uğur’un başrollerini paylaştığı film, kitabın hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Beyza Alkoç ve Koray Yeltekin’in senaryosunu birlikte kaleme aldığı filmin detayları gizlilikle korunuyor. Oyunculardan alınan bilgilere göre, yapım şirketi setten görüntü alınmasına izin vermiyor ve tüm ekibe gizlilik sözleşmesi imzalatıldı.

Yapım ve Yönetim

OTTO Entertainment, daha önce Böcek Films ile birlikte Beyza Alkoç’un “3391 Kilometre” adlı kitabını sinemaya uyarlamış ve 1 milyon gişe hasılatıyla büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu defa, “Karantina” projesi için Movie Factory ile iş birliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan film, Beyza Alkoç hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yapım şirketi, “Filmimiz kitap okurlarının beklentisini fazlasıyla karşılarken, sinemaseverler için de keyifli bir seyirlik vadediyor. Prodüksiyonu zengin, büyük bir titizlikle yapımına başladığımız filmimiz yeni yılın ilk ayında izleyicisi ile buluşacak” açıklamasını yaparak, sezonun en iddialı filmlerinden biri için kolları sıvadı.

Beyza Alkoç’un “Karantina” Romanı Beyaz Perdede 1

Film Hakkında Detaylar

Ahmet Topuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu film, aşk, entrika, dram ve aksiyon dolu sahneleriyle sezonun en beklenen yapımı olarak 10 Ocak 2025’te beyaz perdede yerini alacak.

Filmin Konusu

Film, Zeynep Akay’ın (Merve Akçöl) babasının yeni işi nedeniyle taşındıkları yeni ev ve okulda yaşadıklarını konu alıyor. Zorlu Koleji’nde eğitimine devam eden Zeynep, okulun ilk gününde büyük bir kaosla karşılaşır. Okul müdürü Ender Zorlu (İlker Aksum), öğrencileri konferans salonunda toplayarak, bir öğrencide salgın hastalık belirtileri olduğunu ve okulun karantinaya alındığını duyurur. Bu karardan sonra okulda hiçbir şey eskisi gibi olmaz ve olaylar hızla gelişir. Ender Zorlu’nun oğlu Onur (Demirhan Demircioğlu), bir yandan babasını korumaya çalışırken, bir yandan da arkadaşlarıyla birlikte okulda gelişen sıra dışı olayları çözmeye çalışır. Onur, beklenmedik bir anda aşk ile tanışırken, hayatının alt üst olmasıyla kritik kararlar almak zorunda kalır.

Beyza Alkoç’un “Karantina” Romanı Beyaz Perdede
Yorum Yap